Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
agniesia_ww (1411 niezalogowanych)
1 Post

(mmoonnia)
Wiking
Ja niestety nie mam prawa jazdy. I zastanawiam sie czy mozna tu dostac jakas prace na legalu w firmie sprzatajacej. Nie znam zbyt dobrze norweskiego jeszcze,wiec mysle,ze bedzie mi trudno na poczatku.....mieszkanie mam i prace tymczasowa ....Przeraza mnie to wszystko!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Mozna, ale trzeba pisac do nich maile i wysyłac CV. Oni odpowiadaja po miesiącu lub dwóch - norma. Bez języka jest bardzo ciezko. Pisalam ci kiedys Monia, ze jak znasz tu kogos kto zna nNorwega , ktory ma obojetnie jaka firme , to sie na npriva odezwij, poradze ci co i jak, lae chyba bnie masz bo nie pisalas.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mmoonnia)
Wiking
Mam nadzieje,ze dam rade znalezc w najblizszym czasie prace na legalu,poniewaz chce byc tu z corcia. Nie chce jej zostawiac w polsce....a sytuacja zyciowa zmusza mnie do wyjazdow tutaj.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ANNE)
Wiking
Ma ktos z was jakies namiary na te firmy sprzatajace?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
ANNE napisał:
Ma ktos z was jakies namiary na te firmy sprzatajace?
Wejdz na strony www.finn.no lun www.nav.no i firmy ogłaszaja sie w dziale rengjøring lub renhold, najlepiej njak wpiszesz poszukiwane słowo, czyli te dwa masz do dyspozycji, a wtedy tez wyskocza oferty. To jest oczywiscie po norwesku, informuje, zeby nie było rozczarowania .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
To znaczy oferty sa po norwesku, bo słowka to wiadomo hihi ale jestem juz zakręcona na zdrowie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ANNE)
Wiking
Na zdrowie Hilton)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok